Leave Your Message
  • Telefoni
  • I-meli
  • Whatsapp
    wps_doc_1z6r
  • Le mataupu faavae o le PVC siaki valve ma lona taua i le palasitika valve fetaui

    Tala Fou

    Le mataupu faavae o le PVC siaki valve ma lona taua i le palasitika valve fetaui

    2024-08-28

    img.png

    O le PVC (polyvinyl chloride) ma le UPVC (unplasticized polyvin) e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o mea faʻapipiʻi paʻu palasitika ona o lo latou umi, vailaʻau tetee, ma le gafatia. O nei mea e masani ona faʻaaogaina i pisinisi eseese, e aofia ai le faʻaogaina o vai, faʻafefe, ma paipa. O se tasi o vaega taua o mea fa'apipi'i palasitika o le PVC siaki valve, lea e taua tele le sao i le puleaina o le tafe o vai ma puipuia le toe tafe.

    O le mataupu faavae o le PVC siaki valve e faʻavae i luga o se faiga faigofie ae aoga. O lo'o i ai se lau fa'aisau po'o se tisiketi fe'ai e mafai ai ona tafe atu le vai i le itu e tasi a'o taofia le tafe mai. Pe a tafe le vai i le itu e manaʻomia, o le mamafa o le vai e siitia ai le lau, ma mafai ai ona ui atu i totonu o le valve. Ae peita'i, a taofi pe feliua'i le tafe, e tapuni le lau i lalo o lona mamafa, ma taofia ai so'o se tafega i tua. O lenei masini e faʻamautinoa ai o le sua naʻo le alu i le itu faʻamoemoeina, faʻamautinoa le lelei ma le saogalemu o le faiga.

    Ole taua ole siaki siaki PVC ile palasitika valve faʻapipiʻi e le mafai ona faʻateleina. Latou te fesoasoani i le puipuia o le faʻaleagaina o le vai mama ma le toe tafe mai o vai faʻaleagaina, faʻamautinoa le mama o le suavai. I faiga fa'asusu, o va'a siaki a le PVC e fesoasoani e fa'amautu le mamafa ma le tafe o le vai, puipuia le fa'aleagaina o le faiga ma fa'amautinoa lelei le tufatufaina o vai. I totonu o paipa, o nei alatoto e puipuia ai le toe suia o otaota poʻo vai lafoai, faʻaitiitia ai le lamatiaga o poloka ma tausia le tumama o le tino.

    E le gata i lea, o valve siaki PVC e faigofie ona faʻapipiʻi ma manaʻomia sina tausiga itiiti, ma avea ai ma fofo taugofie mo faʻaoga eseese. O lo latou fetaui lelei ma mea PVC ma UPVC ua avea ai i latou ma se filifiliga lelei mo mea faʻapipiʻi palasitika valve, faʻamautinoaina se faʻaogaina lelei ma faʻalagolago i le faʻaogaina o le tafe.

    I le faaiuga, o le mataupu faavae o le PVC siaki valve o se vaega taua o palasitika valve faʻapipiʻi, o loʻo faia se sao taua i le puleaina o le tafe o vai ma puipuia le toe foʻi. Faatasi ai ma le faʻaaogaina lautele o mea PVC ma UPVC i pisinisi eseese, e le mafai ona le amanaiaina le taua o siaki siaki PVC. O latou faiga faigofie ae aoga, faʻatasi ai ma lo latou umi ma le maualalo o le tausiga o manaʻoga, e avea ai i latou ma mea taua i totonu o mea faʻapipiʻi palasitika.