Leave Your Message
Chengdu Chuanli Plastic Pipe Industry Co., Ltd. Faia se Gaoioiga Fausia Vaega o Mea'ai

Tala Fou

Chengdu Chuanli Plastic Pipe Industry Co., Ltd. Faia se Gaoioiga Fausia Vaega o Mea'ai

2023-12-13

I le aso 9 o Setema, 2023, Chengdu Chuanli Plastic Pipe Industry Co., Ltd. na faia ma le manuia se galuega faufale tulaga ese, faatasi ai ma meaʻai felanulanuaʻi o le autu, aumaia se taumafataga o meaʻai ma le fiafia o le fausiaina o le au mo le aufaigaluega a le kamupani. I le avea ai o se atinaʻe ua tuuto atu i le puipuiga o le siosiomaga ma le atinaʻeina gafataulimaina, Chengdu Chuanli Plastic Pipe Co., Ltd. e masani ona gauai atu i le galulue faatasi ma aganuu lelei. O le faʻamoemoega o lenei faʻalapotopotoga o meaʻai e fausia ai se siosiomaga toʻafilemu ma fiafia mo tagata faigaluega, faʻaleleia le femalamalamaaʻi ma fesoʻotaʻiga faʻalagona, ma faʻaleleia le autasi ma le fiafia o tagata faigaluega.

I lenei gaioiga, na faʻatulagaina ma le faʻaeteete e le kamupani se faʻasologa o galuega faʻapitoa mo meaʻai, e aofia ai meaʻai DIY, tofo meaʻai, fefaʻatauaʻiga o aganuu ma isi fesoʻotaʻiga. E maua e tagata faigaluega le avanoa e faʻaalia ai o latou tomai kuka, auai i le gaosiga o meaʻai i se siosiomaga lelei, ma faʻalauteleina le galulue faʻatasi ma fesoʻotaʻiga i le va o 'au e ala i auala fefaʻasoaaʻi. E le gata i lea, o le gaioiga foi na faʻatulagaina se fesoʻotaʻiga tofoina o meaʻai, ina ia mafai e tagata faigaluega ona tofo i itulagi eseese, eseese tofo o aganuu taumafa, e faʻaleleia ai le malamalama ma le talisapaia o meaʻai. O nei poloketi uma e aumaia ai le fiafia ma le fiafia i tagata o le 'au, a'o fa'aleleia atili le feso'ota'iga ma le fa'alagona o le tasi i le isi.

O le taulaiga o lenei taimi o le tuʻuina atu lea i le aufaigaluega ia malamalama lelei i le aganuu ma le talaʻaga o le ulo vevela, ulo vevela, le igoa anamua o le "soup tuai". Fa'aigoa mo le leo "Gudong" pe a tu'u mea'ai i totonu o le vai fa'apuna, o se tasi lea o ulua'i mea'ai fa'aSaina, ma se ituaiga o mea'ai e talafeagai mo vaitausaga uma. O le ulo vevela e le gata o se auala e kuka ai, ae o se faailoga foi o se aganuu.

e uiga i

O le ulo vevela e fa'asino i le ulo e pei o se meafaigaluega masani, fa'amumu le ulo i le puna vevela, fa'atasi ai ma le vai po'o le supa fa'apuna e fa'apuna ai ituaiga uma o auala e kuka ai mea'ai. E mafai foi ona faasino i le ulo o loo faaaogaina i lenei auala e kuka ai. O ona foliga o loʻo kuka aʻo 'ai, poʻo le ulo lava ia e iai se aafiaga faʻafefe vevela. 'A'ai ulo vevela pe a mafai ona onā le gout i meaai maualalo e puipuia ai le toe tupu mai o le gout.

O le ipu vevela o le taimi nei e 'ai i le taimi nei vevela, vevela ma masima fou, suauu ae le gaʻo, dehumidification, talafeagai mo le tau o mauga ma vaitafe, o le taimi nei o le atinae o mandarin pato ipu, vevela, malamalama, manaoga taitasi, e tusa ai ma le tagata e pei o. e faʻaopoopo supa eseese, meaʻai, talafeagai mo le matutua ma le talavou, i le taumalulu o le sili.

O mea masani o le ulo vevela e aofia ai ituaiga uma o aano o manufasi, iʻa, fualaau faisua, oloa soya, mushrooms, fuamoa meaʻai, meaʻai faʻapitoa, ma isi, tuʻu i totonu o le vai vela poʻo faʻatau faʻapitoa i lalo o meaʻai vevela vevela. O nisi o latou ua fufui foi i mea faamanogi.

I le 1947, na lomia ai e Li Jieren se tusiga ua faaulutalaina "On The Food, Food, Housing and Transportation of the Chinese People" i le "The Local Magazine", lea na taʻua ai o le ulo vevela na afua mai i Chongqing. E ala i lenei galuega faufale vaega taumafa, ua ausia e le kamupani ni taunuuga faapitoa. I le gaioiga, sa fiafia le aufaigaluega i le fiafia i meaʻai suamalie, faʻaititia le va o tagata, ma faʻaleleia le lagona o le auai ma le lotogatasi i le kamupani. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻamalosia ai foi le femalamalamaaʻi ma le galulue faʻatasi i le va o tagata faigaluega, lea e faʻamalosia i le fausiaina o le au a le kamupani ma le fausiaina o aganuu faʻapisinisi.

Chengdu Chuanli Plastic Pipe Industry Co., Ltd. o le a faʻaauau pea ona lagolagoina le manatu faʻale-aganuʻu faʻapitoa o le "tausia o tagata faigaluega, fausiaina o le lotogatasi", tuʻuina atu galuega faʻavae sili atu anoa mo tagata faigaluega, faʻalauteleina le lotogatasi ma le atinaʻeina o le 'au, ma tuʻuina atu se sili atu. faavae mautu mo le atinae umi o le kamupani.

Matou te faʻamoemoe e ala i ia gaioiga faʻavae faʻavae, e mafai e tagata uma ona fegalegaleai atili ma tuʻuina atu i le kamupani le fou, malosi ma ausia!